Wellness

Wellness

Wellness

Bij Total Harmony ben je aan het juiste adres om even lekker verwend te worden met onze ontspanningsmassages. Maar ook wanneer je intensief sport kan je bij Total Harmony terecht voor een sportmassage en dus even ontspannen. Af en toe een wellness behandeling ondergaan is goed voor je lichaam en geest. Bij Total Harmony bieden wij de volgende wellness behandelingen aan:

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is heerlijk om even tot rust te komen! Het is goed voor de spieren en voor jezelf om tot rust komen. Even een moment van ontspanning en verdiende rust. Je kunt kiezen voor een normale ontspanningsmassage, een stoelmassage of een klassieke massage.

Gespecialiseerde massages

Ervaar jij klachten als stress of moeheid, maar houd je wel van massages? De haptonomische- of energetische ontspanningsmassage kan dan heel interessant zijn voor jou. Deze massagevormen gaan verder normale ontspanningsmassages door in te spelen op je bewustzijn.

Sportmassage

Sportmassages wordt hoofdzakelijk toegepast bij spierblessures. De blessure kan een spierstijfheid, overbelasting, kramp of spierscheuring inhouden. Deze vorm van masseren is vaak intensiever dan een ontspanningsmassage. Afhankelijk van je blessure kunnen we tot overeenstemming komen welke behandeling geschikt is.

Voetreflexmassage

Door het manipuleren en masseren van zogenaamde voetzones kan men door middel van prikkelgeleiding in speciale reflexketens het functioneren van organen en orgaansystemen beïnvloeden. Een reflexzone kan pijnlijk of gespannen aanvoelen wanneer de energievoorziening verstoord is. Via de reflexzones kunnen organen dus op afstand worden behandeld.

Stoelmassage

De Stoelmassage is ontwikkeld om mensen op ieder moment een massage te geven door de kleding heen. Deze ontspannende massage werkt in korte tijd en geeft de mensen een opkikker in drukke tijden. De massage richt zich voornamelijk op hoofd, nek, schouders, armen en rug. De stoelmassage wordt gegeven op een daarvoor ergonomisch ontwikkelde stoel.
WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright © 2020