Ademwerk

Stress? Nervositeit? Spanning? Angst?

In een wereld die steeds sneller ontwikkelt en waarbij we continue worden gestimuleerd om te presteren, speelt stress een grote rol. Er moet gewerkt worden, kinderen, familie en vrienden vragen om aandacht, tussendoor willen we nog even sporten en dan ook nog het huishouden…

Schenk jij wel voldoende aandacht aan jezelf, aan je ademhaling? De meesten van ons ademen onbewust en oppervlakkig, dit kan zorgen voor fysieke en mentale klachten zoals vermoeidheid, rusteloosheid en lage energie. Je kunt neerslachtig worden en het gevoel krijgen dat je de grip op het leven verliest.

Tijd voor ontspanning!

Wij helpen je graag om even een stapje terug te nemen. Want al die stress en drukte eisen hun tol en vaak resulteert dat in een vermoeide huid en pijnlijke spieren. Door middel van een intensieve Adem-sessie kom je even helemaal tot rust. Door tijdens de adem-sessie bewust, vol en diep te ademen breng je extra zuurstof en energie in je lichaam. Alle vastzittende energie kan door stromen. Je lymfesysteem en je zelfhelend vermogen wordt geactiveerd. Geblokkeerde energie en oude pijnen kunnen loskomen. Door vertrouwen, moed en doorzettingsvermogen adem je deze belemmeringen uit je systeem. Ook je geest krijgt de kans om even te sluimeren, hierdoor ontstaat een reset. Daar knap je van op!

Nathasja richt zich op de ontspanning en bewustwording van het totale lichaam en de ademhaling. Stress, nervositeit, spanning en angst kunnen zich uiten in een oppervlakkige ademhaling en als gevolg daardoor een hogere spanning in de spieren. Nathasja zal je helpen hier weer een goede balans in te krijgen.

Praktijk Total Harmony Bergambacht - Ademwerk

Total Harmony

Jouw praktijk voor natuurgeneeskundige therapie, voedingsadvies, massage en healthcoaching.

WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright © Total Harmony