Total Therapy

Aan de slag met jezelf met onze unieke Resetmethode!

De naam Resetmethode zegt het al. Dit is een totale behandeling waarbij je je lichaam fysiek en mentaal gaat resetten. Je pakt daarmee echt de oorzaak van je klacht aan.

In deze behandeling worden diverse therapiemethoden toegepast. Deze worden op jou persoonlijk afgestemd. Welke volgorde past bijvoorbeeld het beste bij jou? In deze behandelmethoden worden de Westerse (fysiek), Oosterse (mentaal) en Indiase (emotioneel) visie samengebracht. Hierdoor krijg je dus een totale, ofwel een holistische aanpak. We gaan terug naar het ontstaan van het probleem tot hoe je dit in de toekomst kan herkennen én voorkomen! Deze visie komt ook terug bij ons in de praktijk als 6-domeinen model. Ik werk dan ook als Physis specialist. Dit is een exacte blauwdruk is van Total Therapy en maakt deze methode extra krachtig.

Met deze methode belichten we alle facetten (domeinen) die gezamenlijk zorgen voor een totale reset:

Total Therapy Resetmethode

In het lichaam zitten blokkades die er voor zorgen dat je niet optimaal kan functioneren. Dit kan op spier, gewricht, bindweefsel en/of orgaan niveau liggen. Op het moment dat deze blokkades worden opgeheven en het lichaam wordt gereset kan je weer vrijer bewegen.

Belangrijk om te weten is dat veel van deze blokkades vanuit een mentale situatie ontstaan en een verlaagd immuunsysteem. Daarmee is de fysieke reset vaak een tijdelijke oplossing.

Op het moment dat het in je bovenkamer niet goed zit, heeft dit invloed op je spieren, organen en hormonen. Ook kan je jezelf hierdoor distantiëren van je lichaam. Dit zorgt voor meer blokkades. Door middel van gespreksvoering en je weer lekker in je lichaam gaan voelen, slaan wij de brug weer naar lichaam en geest. Dit is één geheel. En wanneer deze uit balans is, gaan we het herstel stimuleren.

Op het moment dat je niet meer in balans bent, zal je energie ook niet meer of minder ‘stromen’. Dit zorgt voor een slechter klimaat in het lichaam en zal het lichaam steeds meer gaan blokkeren en verzuren. Als hierbij je slaapritme en slaapkwaliteit ook nog is vermindert zorg dit voor een negatieve spiraal omdat het lichaam te weinig tijd krijgt om zichzelf te herstellen.

Ook is het van belang het ‘contact’ vanuit je brein met je lichaam weer te maken of te versterken. Hierdoor zal je weer meer bewust worden van je lichaam.

Onbewust zitten we vaak zeer hoog in onze ademhaling. Hierdoor moet de hulpademhalingsspieren óók werken. Dit zijn ook de spieren die tijdens stress meer zijn aangespannen.

Anderzijds gaan we ook hoger zitten in onze ademhaling als we gespannen zijn. Dit kan voor een grotere verzuring zorgen in het lichaam en dus eerder fysieke klachten.

Door hier bewust van te worden en de juiste ademtechniek te leren kan je dit voorkomen.

Zodra je meer bewust bent van je totale zelf kan je optimaal herstellen. Wij geven jou de tools om dit te bereiken. Hierdoor kan jij bewust en mindfull aan de slag om jouw lichaam fysiek sterker te maken.

Hierbij is het bewust worden van een correcte houding ook zeer belangrijk. Een juiste houding betekent minder fysieke blokkades en vrijer kunnen bewegen.

Op de juiste manier bewegen zorgt voor een sterker lichaam. Hierbij is het zeer belangrijk dat je vanuit een goede basis start. Zodra je fysiek bent gereset kan je aan de slag om je lichaam aan te sterken met de juiste opbouw en oefeningen. Pas vanuit deze basis ga je je lichaam in balans aansterken. Wij maken een op maat gemaakt schema hiervoor.

Verkeerde voeding en voedingsinname kan ook voor disbalans zorgen in het lichaam. Hierbij is het onder andere ook belangrijk om niet te veel zure producten tot je te nemen. Een balans in de zure en base producten is dus van belang. Ook dit zullen wij, indien nodig, onder de loep nemen.

Download gratis de Total Therapy reader

Leer alles over onze methode en hoe jij de eerste stappen maakt om lekkerder in je vel te zitten!

Samen gaan we voor resultaat!

Met uiterlijk 6 behandelingen moet er resultaat zijn. Hebben we dan nog geen grote stappen gemaakt? Dan passen we zo nodig het plan aan of zullen wij, indien nodig en gewenst, je doorverwijzen.

In deze zelf ontwikkelde methode passen wij diverse manuele technieken, diverse massagevormen en triggerpointtherapie, trigger needling, haptonomie, lymfetherapie, taping, councelling, coaching en oefentherapie/personal training toe om zo tot een optimaal resultaat te komen. We stellen samen een plan op. En zijn deze termen nog onbekend voor je? Geen probleem, we voorzien je graag van deskundig advies of lees alles over onze therapievormen!

Advies voor literatuur kan hierbij ook van toepassing zijn.

Tarieven

Total Therapy (vergoedbaar)
Resetmethode
Intake (1 uur) € 85,00
Behandeling 60 min € 85,00
Behandeling 45 min € 65,00
Behandeling 30 min € 45,00
Voedingsadvies
Vanaf €375,00,-*
Intake (1 uur)
Weekmenu op maat
12 weegmomenten
12 menu's

⭐⭐⭐⭐⭐Zij zijn al geholpen met hun klachten

Zeurende schouderpijn opgelost

“Eind augustus ben ik bij Nils geweest voor mijn schouder. Ik liep al bij Nils voor iets anders en toen ik de pijn in mn schouder aangaf kon ik heel snel terecht. Al langere tijd een zeurende pijn waarvan ik niet wist waar het vandaan kwam. Nils heeft mij super goed geholpen en na 3 keer bij hem te zijn geweest is de pijn in mijn schouder volledig weg! Het is nu half december en ik heb geen last meer gehad van mijn schouder, helemaal top.”

Stressklachten? Nils helpt je verder

“Heb je behoefte aan een luisterend oor? Kom je bij de huisarts niet verder met je stressklachten? Heb je het gevoel dat er meer aan de hand is, waar je net niet de vinger op kan leggen? Nils, van Total Harmony, heeft dat luisterend oor! Hij kijkt samen met je naar het hele plaatje. Hij blijft doorvragen en heeft een groot analytisch vermogen om dingen aan elkaar te koppelen waar je zelf niet aan gedacht zou hebben. Ook zijn oplossingen zijn goed doordacht en helpen je om het leven beter aan te kunnen. In lichamelijk- en geestelijke zin. Als ik mensen om mij heen met klachten zie, stuur ik ze met een gerust hart naar hem toe.”

Van pijn bij het lopen naar lekker in m'n vel!

“Afgelopen oktober na lang dubben contact gezocht met Nils i.v.m. een ontstoken peesplaat onder mijn voet. Al maanden had ik pijn bij het lopen. Ook werd ik regelmatig geplaagd door heftige migraine hoofdpijn. In overleg met Nils de total reset methode opgestart. Nu 2 maanden later, geen pijn meer aan mijn voet, geen migraine hoofdpijn meer en waar ik het meest trots op ben: al ruim 6 kilo afgevallen en sporten lukt weer 💪🏼”

Twaalf jaar pijn, nu pijnvrij

“Al twaalf jaar heb ik last van een spieraanhechting in mijn lies, met tot gevolg regelmatig door dat been heen te zakken door een felle stekende pijn. Ik had me er min of meer bij neergelegd er mee te moeten leren leven. Onlangs toch maar een afspraak met Nils gemaakt met de vraag of hij iets voor me kon betekenen. Al na één behandeling een ongelooflijk resultaat. Geen stekende pijn meer, alleen af en toe de aanwezigheid gevoeld. Na nog een tweede behandeling ook dat niet meer gevoeld. Had ik deze stap maar jaren eerder gezet.”

Voetklachten verholpen in 3 behandelingen

“Onlangs met voetklachten naar Nils toe gegaan. Na een goed gesprek een behandelplan gemaakt. Nu, na 3 behandeling is het resultaat voor mij prima. Hij heeft niet alleen naar de voet gekeken maar ook naar het onderbeen etc. Kortom, een tevreden vrouw die zonder pijn de sportzaal wee rij gaat.”

Nils weet wat hij doet en hoe het moet

“Total Harmony; zoals de naam al zegt, een therapeut met echt een totaal plaatje aan soorten behandeling voor het lichaam. Een therapeut die weet wat hij doet en hoe het moet. En zeer vriendelijk. Topper. Bedankt Nils”

Rugklachten verholpen door oorzaak aanpakken

‘Ik beveel iedereen die het nodig heeft aan om contact op te nemen met Total Harmony. Ikzelf ging voor mijn rugklachten. Het fijne is dat er niet alleen naar mijn rug gekeken wordt, maar ook naar mijn ademhaling, stress, houding en bewegen. Door middel van de ademhalingsoefeningen, krachtoefeningen en houdingsadviezen voel ik me een stuk beter!’

Nek- en rugklachten verholpen met houdingsadvies en massage

‘Ik had veel last van mijn nek en rug en daarvoor ben ik bij Nils terecht gekomen. Hij heeft mij in laten zien dat mijn houding helemaal verkeerd was. Hij heeft mij twee keer los gemasseerd en hij heeft meerdere oefeningen mee gegeven. Dit heeft goed geholpen. Ik heb veel minder last van m’n nek en het voelt veel losser. Het is echt een aanrader om met problemen bij Nils langs te gaan.’

Voor mij zijn de behandelingen succesvol, waardevol en uniek

‘Ik maak al langere tijd, met regelmaat, gebruik van de diensten van Total Harmony. Nils kijkt altijd verder dan alleen het behandelen van de klacht. Hij geeft tips en oefeningen waar je zelf mee aan de slag kunt. Dit maakt zijn behandelingen succesvol, waardevol en uniek. Ik kan Total Harmony van harte aanbevelen.’

Heupklachten verholpen met Total Harmony

“Na maanden met klachten te hebben gelopen van de heup en spieren rondom, toch maar een afspraak gemaakt bij Total Harmony. Een superfijne intake gehad, alles werd goed onderzocht. Oefeningen besproken om thuis mee aan de slag te gaan. Hierna heb ik nog 2 behandelingen gehad, waaronder dry needling. Dit zorgde voor een ontspanning en de pijnklachten werden gelijk minder. Ik heb heel veel baat gehad bij de behandelingen en oefeningen, waardoor ik nu pijnvrij alles weer kan doen.”

Kennis en ervaring

”Nils praat met passie over zijn werk. En deelt zijn kennis en ervaringen. Hier heb ik veel aan gehad. Daarom raad ik iedereen aan die klachten heeft om hier een afspraak te maken.”

Total Harmony

Jouw praktijk voor therapie, wellness, en lifestyle.

Total Harmony Jouw praktijk voor therapie, wellness, en lifestyle
WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright © Total Harmony