Voedingsadvies

Voedingsadvies op maat

Wil je op een gezonde en verantwoorde manier afvallen met normale gezonde voeding die je gewoon in de supermarkt kan verkrijgen? Wil je tips die de rest van je leven te gebruiken zijn en waardoor je na het afvallen nog altijd op het juiste gewicht blijft?

Als erkend gewichtsconsulent gaat Total Harmony je hierbij helpen

Voeding is de basis van een gezond, evenwichtig en sterk lichaam. Door middel van het juiste voedingspatroon zal je beter op gewicht blijven en een betere gezondheid behouden. Wil je afvallen zonder Jojo-effect, van je lichamelijke klachten af of gewoon tips voor een beter voedingsschema? Dan kan Total Harmony je daarbij helpen met voedingsadvies op maat.

Hoe werkt het?

Bij het eerste consult zal er een intakegesprek plaatsvinden. Er worden verschillende lichaamsmetingen gedaan. Ook ga je een voedingsdagboek bijhouden zodat we precies na kunnen gaan waar de knelpunten liggen.

Vervolgens gaan we je helpen met een juist voedingspatroon, eetgedrag, leren etiketten lezen en nog veel meer wat hierbij voor jou nodig is. Dit gebeurt door middel van verschillende opdrachten en tips. Hierdoor zal er regelmatig een contactmoment zijn. De persoonlijke aandacht en het persoonlijk op maat geschreven proces, zal voor u het beoogde resultaat bieden. Vervolgens gaan we een vast eetpatroon ontwikkelen waarbij we het  Body Support programma gebruiken.
Voedingsadvies

Fit en vitaalplan

Met deze methode wordt de stap om een vast eetpatroon te ontwikkelen nog makkelijker. Door middel van een persoonlijk weekmenu wat elke week wordt opgestuurd, inclusief variatielijst én boodschappenlijst, ontwikkel je een gezonde levensstijl die jouw lichaam weer aanzet om de verbranding te verhogen. Naast dit wekelijkse voedingsschema wordt er ook, onder professionele begeleiding en uitleg, minimaal 2 tot 3 keer per week een uur bewogen. (deze kosten gaan buiten dit voedingstraject om omdat je een trainer in huurt). Maar je kan ook zelfstandig op advies van de voedingsdeskundige zelfstandig gaan bewegen. Dit allemaal om het lichaam te activeren, spiermassa te behouden, vetmassa te verliezen en blijvend gewicht kwijt te raken.

De combinatie van dit softwareprogramma en Total Harmony gaat je helpen op een gezonde en verantwoorde wijze binnen 3 maanden 6 à 10 kilo af te vallen.

Kijk op onze Facebook pagina voor resultaten van anderen die kozen voor Body Support bij Total Harmony!

Het Fit en Vitaal plan

Het Fit en Vitaalplan is een traject van 3 maanden tot 6 maanden (afhangende of je eens per week of eens per 2 weken een afspraak hebt), die als volgt opgebouwd is:

Intake van 1 uur €70,-
Wekelijks een weekmenu op maat €100,-
12 weegmomenten €125,-
3 consulten (week 1, 5 en 9) €80
Totaal: €375,-

Indien je aanvullend verzekerd bent, wordt (exclusief het informatieboekje en werkboekje) dit bedrag vergoed door je zorgverzekering.

Sportvoeding

Naast het Fit en Vitaalplan biedt Total Harmony ook voedingsadvies op het gebied van sportvoeding. Door middel van advies over sportvoeding kunnen wij je uitleggen wat er in het lichaam plaatsvindt als je aan het sporten bent. Verder kunnen wij adviseren hoe je met drankjes en voeding om moet gaan voor, tijdens en na het sporten. Hierdoor vergroot je de prestaties en zal je sneller hersteld zijn. Allereerst zal er een intakegesprek plaatsvinden. Afhangende van de vragen zullen er een of meer vervolgconsulten zijn. Ook hier kan gewerkt worden door middel van opdrachten om zo meer kennis te verkrijgen en je lichaam beter te leren kennen.

Meer weten of een afspraak plannen?

Neem contact met ons op!

WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright © Total Harmony