Therapie

Therapie

Natuurgeneeskundige therapie

Last van aanhoudende rug-, nek- of schouderklachten? Last van stress? Zit je in de knoop met jezelf? Therapie bij Total Harmony kan jou daar op professionele wijze bij helpen! Samen gaan we er alles aan doen om jou weer lekker in je vel te laten zitten.

Bij Total Harmony geloven wij in een natuurgeneeskundige therapie. Deze manier van therapie zorgt ervoor dat je op natuurlijke wijze weer de balans weet te vinden bij jezelf en met als resultaat dat je klachten zullen verminderen. Alle behandelingen bij Total Harmony zijn gebaseerd op deze vorm van therapie.

EASY TAPING

Easy Taping zorgt voor versnelling van het herstelproces. Easy Taping bevordert de circulatie en de bewegingsvrijheid waardoor het herstelproces bevorderd wordt. Dit betekent verkorting van de blessuretijd en ziekteverzuim! Easy Taping is toe te passen bij alle spier- en gewrichtsklachten en nog vele andere klachten.

TRIGGERPOINTTHERAPIE

Langdurig dezelfde pijn behouden zonder grote verandering in positieve zin. Klinkt dit je bekend in de oren? De triggerpointtherapie kan een oplossing bieden voor als jij langdurig pijn ervaart. Ook kan acupressuur een oplossing bieden zodat je algehele welbevinden verbetert. Total Harmony biedt beide mogelijkheden.

LYMFETHERAPIE

Het lymfestelsel is van groot belang voor het lichaam. Lymfetherapie is een massagetechniek die het lymfestelsel activeert. Het is vooral bekend vanwege oedeemvorming na lymfeklier verwijdering na borstkanker. Het doel van deze massage is dit uiterst essentiële afvoersysteem te zuiveren en te regenereren om zo het menselijk lichaam te versterken.

MOBILISEREN

Met deze vorm van de therapie wordt getracht een verbeterde bewegingsvrijheid in slecht functionerende gewrichten te krijgen of vastzittende huidgedeeltes losser te maken. Dit kan bij de wervelkolom worden gedaan maar ook op de rest van het lichaam, bijvoorbeeld het schoudergewricht, bekken, elleboog, kniegewricht, enkel of pols.

Praktijk Total Harmony

06 25 00 27 33
info@total-harmony.nl
Weidestraat 29 / 2861 TL Bergambacht

Openingstijden

Maandag 08:00 - 22:00
Dinsdag 08:00 - 22:00
Woensdag 08:00 - 22:00
Donderdag 12:30 - 22:00
Vrijdag 08:00 - 22:00
Zaterdag 13:00 - 17:00

Total Harmony is aangesloten bij de beroepsverenigingen:

Beroepsvereniging gewichtsconsulenten Nederland

Volg ons op social media!

Back to Top