Therapie

Nils Heijkoop - Total Harmony

Total Therapy

Last van aanhoudende rug-, nek- of schouderklachten? Last van stress? Zit je in de knoop met jezelf? Therapie bij Total Harmony kan jou daar op professionele wijze bij helpen! Samen gaan we er alles aan doen om jou weer lekker in je vel te laten zitten.

Bij Total Harmony hebben wij onze eigen therapiemethode ontwikkeld. Deze noemen wij de Total Therapy Resetmethode . Deze manier van therapie zorgt ervoor dat je op natuurlijke wijze weer de balans weet te vinden bij jezelf en met als resultaat dat je klachten zullen verminderen. Alle behandelingen bij Total Harmony zijn gebaseerd op deze vorm van therapie.

Easy taping

Easy Taping zorgt voor versnelling van het herstelproces. Easy Taping bevordert de circulatie en de bewegingsvrijheid waardoor het herstelproces bevorderd wordt. Dit betekent verkorting van de blessuretijd en ziekteverzuim! Easy Taping is toe te passen bij alle spier- en gewrichtsklachten en nog vele andere klachten.

Triggerpointtherapie

Langdurig dezelfde pijn behouden zonder grote verandering in positieve zin. Klinkt dit je bekend in de oren? De triggerpointtherapie kan een oplossing bieden voor als jij langdurig pijn ervaart. Ook kan acupressuur een oplossing bieden zodat je algehele welbevinden verbetert. Total Harmony biedt beide mogelijkheden.

Lymfetherapie

Het lymfestelsel is van groot belang voor het lichaam. Lymfetherapie is een massagetechniek die het lymfestelsel activeert. Het is vooral bekend vanwege oedeemvorming na lymfeklier verwijdering na borstkanker. Het doel van deze massage is dit uiterst essentiële afvoersysteem te zuiveren en te regenereren om zo het menselijk lichaam te versterken.

Mobiliseren

Met deze vorm van de therapie wordt getracht een verbeterde bewegingsvrijheid in slecht functionerende gewrichten te krijgen of vastzittende huidgedeeltes losser te maken. Dit kan bij de wervelkolom worden gedaan maar ook op de rest van het lichaam, bijvoorbeeld het schoudergewricht, bekken, elleboog, kniegewricht, enkel of pols.

Haptonomie

Door middel van gesprekken maar ook handopleggingen en uiteindelijk massage ga ik jou weer leren je lichaam te voelen. We zitten vaak ik ons hoofd waardoor we onze fysieke signalen negeren of zelfs niet meer voelen. Haptomonie gaat jou helpen om hier weer ruimte en helderheid in te krijgen zodat je in de toekomst wel op de juiste manier gaat reageren op fysieke klachten en stressvolle momenten.

Interactieve hypnotherapie

Nicole werkt met Interactieve Hypnotherapie, met deze methode spreekt ze de meest krachtige delen van het brein aan. Hierdoor kun je sneller verlichting van de klachten ervaren waarbij de gewenste verandering op effectieve wijze word aangeleerd. Hiermee verminderd de kans op een terugval en kun je weer zorgenloos genieten.

Ademwerk

Schenk jij wel voldoende aandacht aan jezelf, aan je ademhaling? De meesten van ons ademen onbewust en oppervlakkig, dit kan zorgen voor fysieke en mentale klachten zoals vermoeidheid, rusteloosheid en lage energie. Je kunt neerslachtig worden en het gevoel krijgen dat je de grip op het leven verliest.

Stresscounselling

Counselling is een laagdrempelige vorm van psychologische hulpverlening die voornamelijk wordt toegepast bij mensen met een gezonde emotionele basis die tijdelijk het spoor bijster zijn. Het doel is om onder andere mensen te helpen bij het oplossen van problemen en het vinden van antwoorden op vragen. Counselling biedt hier uitkomst op!

Dry needling

Ontdek de krachtige werking van dry needling, een behandelmethode die de Westerse inzichten op het gebied van pijn(verwerking), triggerpoints en acupunctuur combineert.

Total Therapy Resetmethode

De naam Resetmethode zegt het al. Dit is een totale behandeling waarbij je je lichaam fysiek en mentaal gaat resetten. Je pakt daarmee echt de oorzaak van je klacht aan. In deze behandelmethoden worden de Westerse (fysiek), Oosterse (mentaal) en Indiase (emotioneel) visie samengebracht.

⭐⭐⭐⭐⭐Zij zijn al geholpen met hun klachten

Zeurende schouderpijn opgelost

“Eind augustus ben ik bij Nils geweest voor mijn schouder. Ik liep al bij Nils voor iets anders en toen ik de pijn in mn schouder aangaf kon ik heel snel terecht. Al langere tijd een zeurende pijn waarvan ik niet wist waar het vandaan kwam. Nils heeft mij super goed geholpen en na 3 keer bij hem te zijn geweest is de pijn in mijn schouder volledig weg! Het is nu half december en ik heb geen last meer gehad van mijn schouder, helemaal top.”

Stressklachten? Nils helpt je verder

“Heb je behoefte aan een luisterend oor? Kom je bij de huisarts niet verder met je stressklachten? Heb je het gevoel dat er meer aan de hand is, waar je net niet de vinger op kan leggen? Nils, van Total Harmony, heeft dat luisterend oor! Hij kijkt samen met je naar het hele plaatje. Hij blijft doorvragen en heeft een groot analytisch vermogen om dingen aan elkaar te koppelen waar je zelf niet aan gedacht zou hebben. Ook zijn oplossingen zijn goed doordacht en helpen je om het leven beter aan te kunnen. In lichamelijk- en geestelijke zin. Als ik mensen om mij heen met klachten zie, stuur ik ze met een gerust hart naar hem toe.”

Van pijn bij het lopen naar lekker in m'n vel!

“Afgelopen oktober na lang dubben contact gezocht met Nils i.v.m. een ontstoken peesplaat onder mijn voet. Al maanden had ik pijn bij het lopen. Ook werd ik regelmatig geplaagd door heftige migraine hoofdpijn. In overleg met Nils de total reset methode opgestart. Nu 2 maanden later, geen pijn meer aan mijn voet, geen migraine hoofdpijn meer en waar ik het meest trots op ben: al ruim 6 kilo afgevallen en sporten lukt weer 💪🏼”

Twaalf jaar pijn, nu pijnvrij

“Al twaalf jaar heb ik last van een spieraanhechting in mijn lies, met tot gevolg regelmatig door dat been heen te zakken door een felle stekende pijn. Ik had me er min of meer bij neergelegd er mee te moeten leren leven. Onlangs toch maar een afspraak met Nils gemaakt met de vraag of hij iets voor me kon betekenen. Al na één behandeling een ongelooflijk resultaat. Geen stekende pijn meer, alleen af en toe de aanwezigheid gevoeld. Na nog een tweede behandeling ook dat niet meer gevoeld. Had ik deze stap maar jaren eerder gezet.”

Voetklachten verholpen in 3 behandelingen

“Onlangs met voetklachten naar Nils toe gegaan. Na een goed gesprek een behandelplan gemaakt. Nu, na 3 behandeling is het resultaat voor mij prima. Hij heeft niet alleen naar de voet gekeken maar ook naar het onderbeen etc. Kortom, een tevreden vrouw die zonder pijn de sportzaal wee rij gaat.”

Nils weet wat hij doet en hoe het moet

“Total Harmony; zoals de naam al zegt, een therapeut met echt een totaal plaatje aan soorten behandeling voor het lichaam. Een therapeut die weet wat hij doet en hoe het moet. En zeer vriendelijk. Topper. Bedankt Nils”

Rugklachten verholpen door oorzaak aanpakken

‘Ik beveel iedereen die het nodig heeft aan om contact op te nemen met Total Harmony. Ikzelf ging voor mijn rugklachten. Het fijne is dat er niet alleen naar mijn rug gekeken wordt, maar ook naar mijn ademhaling, stress, houding en bewegen. Door middel van de ademhalingsoefeningen, krachtoefeningen en houdingsadviezen voel ik me een stuk beter!’

Nek- en rugklachten verholpen met houdingsadvies en massage

‘Ik had veel last van mijn nek en rug en daarvoor ben ik bij Nils terecht gekomen. Hij heeft mij in laten zien dat mijn houding helemaal verkeerd was. Hij heeft mij twee keer los gemasseerd en hij heeft meerdere oefeningen mee gegeven. Dit heeft goed geholpen. Ik heb veel minder last van m’n nek en het voelt veel losser. Het is echt een aanrader om met problemen bij Nils langs te gaan.’

Voor mij zijn de behandelingen succesvol, waardevol en uniek

‘Ik maak al langere tijd, met regelmaat, gebruik van de diensten van Total Harmony. Nils kijkt altijd verder dan alleen het behandelen van de klacht. Hij geeft tips en oefeningen waar je zelf mee aan de slag kunt. Dit maakt zijn behandelingen succesvol, waardevol en uniek. Ik kan Total Harmony van harte aanbevelen.’

Heupklachten verholpen met Total Harmony

“Na maanden met klachten te hebben gelopen van de heup en spieren rondom, toch maar een afspraak gemaakt bij Total Harmony. Een superfijne intake gehad, alles werd goed onderzocht. Oefeningen besproken om thuis mee aan de slag te gaan. Hierna heb ik nog 2 behandelingen gehad, waaronder dry needling. Dit zorgde voor een ontspanning en de pijnklachten werden gelijk minder. Ik heb heel veel baat gehad bij de behandelingen en oefeningen, waardoor ik nu pijnvrij alles weer kan doen.”

Kennis en ervaring

”Nils praat met passie over zijn werk. En deelt zijn kennis en ervaringen. Hier heb ik veel aan gehad. Daarom raad ik iedereen aan die klachten heeft om hier een afspraak te maken.”
WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright © Total Harmony