Therapie

Therapie

Total Therapy

Last van aanhoudende rug-, nek- of schouderklachten? Last van stress? Zit je in de knoop met jezelf? Therapie bij Total Harmony kan jou daar op professionele wijze bij helpen! Samen gaan we er alles aan doen om jou weer lekker in je vel te laten zitten.

Bij Total Harmony hebben wij onze eigen therapiemethode ontwikkeld. Deze noemen wij de Total Therapy Resetmethode . Deze manier van therapie zorgt ervoor dat je op natuurlijke wijze weer de balans weet te vinden bij jezelf en met als resultaat dat je klachten zullen verminderen. Alle behandelingen bij Total Harmony zijn gebaseerd op deze vorm van therapie.

Easy taping

Easy Taping zorgt voor versnelling van het herstelproces. Easy Taping bevordert de circulatie en de bewegingsvrijheid waardoor het herstelproces bevorderd wordt. Dit betekent verkorting van de blessuretijd en ziekteverzuim! Easy Taping is toe te passen bij alle spier- en gewrichtsklachten en nog vele andere klachten.

Triggerpointtherapie

Langdurig dezelfde pijn behouden zonder grote verandering in positieve zin. Klinkt dit je bekend in de oren? De triggerpointtherapie kan een oplossing bieden voor als jij langdurig pijn ervaart. Ook kan acupressuur een oplossing bieden zodat je algehele welbevinden verbetert. Total Harmony biedt beide mogelijkheden.

Lymfetherapie

Het lymfestelsel is van groot belang voor het lichaam. Lymfetherapie is een massagetechniek die het lymfestelsel activeert. Het is vooral bekend vanwege oedeemvorming na lymfeklier verwijdering na borstkanker. Het doel van deze massage is dit uiterst essentiële afvoersysteem te zuiveren en te regenereren om zo het menselijk lichaam te versterken.

Mobiliseren

Met deze vorm van de therapie wordt getracht een verbeterde bewegingsvrijheid in slecht functionerende gewrichten te krijgen of vastzittende huidgedeeltes losser te maken. Dit kan bij de wervelkolom worden gedaan maar ook op de rest van het lichaam, bijvoorbeeld het schoudergewricht, bekken, elleboog, kniegewricht, enkel of pols.

Haptonomie

Door middel van gesprekken maar ook handopleggingen en uiteindelijk massage ga ik jou weer leren je lichaam te voelen. We zitten vaak ik ons hoofd waardoor we onze fysieke signalen negeren of zelfs niet meer voelen. Haptomonie gaat jou helpen om hier weer ruimte en helderheid in te krijgen zodat je in de toekomst wel op de juiste manier gaat reageren op fysieke klachten en stressvolle momenten.

Interactieve hypnotherapie

Nicole werkt met Interactieve Hypnotherapie, met deze methode spreekt ze de meest krachtige delen van het brein aan. Hierdoor kun je sneller verlichting van de klachten ervaren waarbij de gewenste verandering op effectieve wijze word aangeleerd. Hiermee verminderd de kans op een terugval en kun je weer zorgenloos genieten.

Ademwerk

Schenk jij wel voldoende aandacht aan jezelf, aan je ademhaling? De meesten van ons ademen onbewust en oppervlakkig, dit kan zorgen voor fysieke en mentale klachten zoals vermoeidheid, rusteloosheid en lage energie. Je kunt neerslachtig worden en het gevoel krijgen dat je de grip op het leven verliest.

Stresscounselling

Counselling is een laagdrempelige vorm van psychologische hulpverlening die voornamelijk wordt toegepast bij mensen met een gezonde emotionele basis die tijdelijk het spoor bijster zijn. Het doel is om onder andere mensen te helpen bij het oplossen van problemen en het vinden van antwoorden op vragen. Counselling biedt hier uitkomst op!

Dry needling

Ontdek de krachtige werking van dry needling, een behandelmethode die de Westerse inzichten op het gebied van pijn(verwerking), triggerpoints en acupunctuur combineert.

Total Therapy Resetmethode

De naam Resetmethode zegt het al. Dit is een totale behandeling waarbij je je lichaam fysiek en mentaal gaat resetten. Je pakt daarmee echt de oorzaak van je klacht aan. In deze behandelmethoden worden de Westerse (fysiek), Oosterse (mentaal) en Indiase (emotioneel) visie samengebracht.
WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright © 2020