Over ons

Even voorstellen

Nils

Nils Heijkoop. Ik ben in 2010 afgestudeerd als massage/sporttherapeut. Deze opleiding heb ik gedaan bij het IVS in Dordrecht, Opleidingsinstituut op het gebied van lichaamsverzorging en therapeutische beroepsopleidingen. Daarnaast heb ik opleidingen gevolgd op het gebied van fitness, personal training, voeding , massage en counseling. In de loop der jaren zijn daar al meerdere diploma’s en specialisaties bij gekomen. Waaronder als laatste technieken vanuit de osteopathie die perfect passen in de holistische visie en totale kijk op de mens. Ik leer zo nog meer verbindingen te zien in het lichaam daardoor worden de behandelingen elke dag weer wat effectiever aangezien de kennis blijft groeien. Want hoe meer je leert hoe meer je wil weten over het menselijk lichaam. Ik ga uit van het totaal plaatje en wil mensen echt helpen vanuit deze visie. En dan kom je uit op een totale behandeling waarin jij als mens centraal staat. Sinds 2013 ben ik volledig zelfstandig aan de slag gegaan met Total Harmony om zo nog meer mensen te kunnen bereiken en te helpen naar een gezonde, bewuste levenswijze en levensstijl.

Nils Heijkoop - Total Harmony

Nathasja

Mijn naam is Nathasja de Winter, Ik ben Allround gediplomeerd Schoonheidsspecialiste sinds 2009, Regressiecoach sinds 2015 met daarnaast verschillende trainingen en specialisaties. Ik bied persoonlijke aandacht, waarbij elke behandeling aangepast wordt op de behoefte van het lichaam. Met veel enthousiasme kom ik Nils ondersteunen en ga ik aan de slag als Massage therapeut, Allround schoonheidsspecialiste en Regressiecoach.

Over de jaren heb ik veel ervaring opgedaan en kom ik nu bij Total Harmony, Nils versterken. Door onze Ervaringen, krachten en kwaliteiten te bundelen kunnen wij nu nog beter ondersteuning bieden om zo weer meer in harmonie met u lichaam te komen en te ervaren hoe belangrijk adem, aanraking, verzorging en voeding voor het lichaam nu eigenlijk zijn.

Ik geloof dat de huid en het lichaam een spiegel zijn van je diepere zelf en juist nu in deze tijd is het heel belangrijk om lichaam en geest gezond te houden.

*Binnen de praktijk kan je bij mij terecht voor:

-Massages: Ontspanning, (Sport)Bindweefsel, Hotstone, Gelaats-Shihatsu, Kruidenstempel.

-Gezichtsbehandelingen, specialisatie Acné, pigment en ouderehuid.

-Body De-Armouring

-Ademwerk en Adem-massage

-Harsen van gezicht en lichaam

-Regressie therapie

Nicole

Mijn naam is Nicole Jongerius. Ik ben in 2015 afgestudeerd als Sociaal pedagogisch hulpverlener. Ik heb een passie voor het menselijk brein en heb daarna ook niet stilgezeten. Ik heb mij ontwikkeld in de nieuwste technieken ter bevordering van het mentale welzijn. Inmiddels heb ik 10 jaar ervaring in het ondersteunen van mensen met zowel fysieke als psychische uitdagingen. En nu ben ik dan ook RTT therapeut/coach om mensen nog beter te kunnen helpen. Door gebruik te maken van innovatieve technieken is het doel jou in zo min mogelijk sessies van klachten als burn out, depressie, angsten, over/ondergewicht, eet stoornissen, neurodiverse uitdagingen en stress af te hebben. Het is per situatie afhankelijk hoeveel sessies er nodig zijn.

Dankzij de complete behandeling ervaar je mentale rust en directe fysieke ontspanning.

Ik vind het belangrijk dat zorg individueel en op jouw specifieke wensen is afgestemd. Het complete pakket wat we bij Total Harmony aanbieden zorgt ervoor dat jij weer positief, gezond & gelukkig door het leven kunt gaan.

Je kunt bij mij terecht voor totale ontspanningsmassage, Coaching, Totale transformatie therapie

Visie Total Harmony

Zoals ik al eerder noemde geloof ik in een gezonde, bewuste levenswijze en levensstijl. Dit is ook dé reden dat ik Total Harmony gestart ben.

Zodra lichaam en geest in balans zijn, zit je goed in je vel. Massage, therapie, beweging, voeding en bewustwording van je lichaam kunnen ervoor zorgen dit te herstellen zodra je uit balans bent.

Logo Total Harmony

Ervaringen Nils

Sportieve ervaringen

Van jongs af aan is actief sporten en bezig zijn voor mij van groot belang. Op mijn 17e (2004) ben ik met een bijbaan begonnen als sportinstructeur in een sportschool. Hier gaf ik persoonlijke begeleiding en groepslessen. Door de jaren heen heb ik op diverse sportscholen (Eelco de Boer, My Healthclub, Olympia, Fitform) groepslessen gegeven en ook diverse uren mensen begeleid. Van september 2008 t/m september 2013 heb ik een aantal uren les en begeleiding gegeven bij Kees Bakker fysiofitness te Bergambacht. Hierbij ben ik ook geregeld mensen tegengekomen die met klachten komen waarmee ik dan preventief aan de slag ga. In 2013 is daar een eigen bootcamp concept voor in de plaats gekomen aangezien ik meer naar buiten wilde gaan. Wat mij vooral erg aantrekt is het contact met mensen en wat je er allemaal mee kan bereiken. Je ziet mensen positief veranderen en aanzienbaar resultaat behalen. De blije gezichten en ontlading die je bij mensen ziet wanneer zij na hard werken het beoogde resultaat behalen is voor mij onbetaalbaar mooi.

Ervaring met therapie en training

Het menselijk lichaam is fascinerend en daardoor ben ik mij er nog meer in gaan verdiepen. Dit bracht mij bij de opleiding sportmassage en daarna de opleiding massagetherapie. Tijdens deze opleidingen kwam ik erachter dat lichamelijke klachten vaak verder gaan dan het bewegingsapparaat. Geestelijk doet het ook veel met je. En zo is de combinatie massage, therapie en beweging ontstaan. Zodra je geestelijk sterk bent, kan je lichamelijk meer aan en als je lichamelijke klachten hebt werkt dit uiteindelijk geestelijk door.

Ervaring met voeding

Tijdens het werk op de sportschool kreeg ik veel vragen over voeding van de klanten. Dit is namelijk onmisbaar naast een goede training. Dit heeft er toe geleid dat ik diverse opleidingen heb gedaan op het gebied van voeding. Ook hierbij raak ik gestimuleerd om mensen te laten inzien wat het belang van goede voeding is. De resultaten na een harde en zware weg behalen zijn voor zowel mij als de cliënt onbetaalbaar mooie momenten. Dit maakt mijn werk het mooiste beroep wat er is!

WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright © 2020