Over ons

Even voorstellen

Nils Heijkoop. Ik ben in 2010 afgestudeerd als massage/sporttherapeut. Deze opleiding heb ik gedaan bij het IVS in Dordrecht, Opleidingsinstituut op het gebied van lichaamsverzorging en therapeutische beroepsopleidingen. Daarnaast heb ik opleidingen gevolgd op het gebied van fitness, personal training, voeding , massage en counseling. In de loop der jaren zijn daar al weer meerdere diploma’s en specialisaties bij gekomen. Sinds 2013 ben ik volledig zelfstandig aan de slag gegaan met Total Harmony om zo nog meer mensen te kunnen bereiken en te helpen naar een gezonde, bewuste levenswijze en levensstijl.
Nils Heijkoop

Visie Total Harmony

Zoals ik al eerder noemde geloof ik in een gezonde, bewuste levenswijze en levensstijl. Dit is ook dé reden dat ik Total Harmony gestart ben.

Zodra lichaam en geest in balans zijn, zit je goed in je vel. Massage, therapie, beweging en voeding en bewustwording van je lichaam kunnen ervoor zorgen dit te herstellen zodra je uit balans bent.

Logo Total Harmony

Sportieve ervaringen

Van jongs af aan is actief sporten en bezig zijn voor mij van groot belang. Op mijn 17e (2004) ben ik met een bijbaan begonnen als sportinstructeur in een sportschool. Hier gaf ik persoonlijke begeleiding en groepslessen. Door de jaren heen heb ik op diverse sportscholen (Eelco de Boer, My Healthclub, Olympia, Fitform) groepslessen gegeven en ook diverse uren mensen begeleid. Van september 2008 t/m september 2013 heb ik een aantal uren les en begeleiding gegeven bij Kees Bakker fysiofitness te Bergambacht. Hierbij ben ik ook geregeld mensen tegengekomen die met klachten komen waarmee ik dan preventief aan de slag ga. In 2013 is daar een eigen bootcamp concept voor in de plaats gekomen aangezien ik meer naar buiten wilde gaan. Wat mij vooral erg aantrekt is het contact met mensen en wat je er allemaal mee kan bereiken. Je ziet mensen positief veranderen en aanzienbaar resultaat behalen. De blije gezichten en ontlading die je bij mensen ziet wanneer zij na hard werken het beoogde resultaat behalen is voor mij onbetaalbaar mooi.

Ervaring met therapie en training

Het menselijk lichaam is fascinerend en daardoor ben ik mij er nog meer in gaan verdiepen. Dit bracht mij bij de opleiding sportmassage en daarna de opleiding massagetherapie. Tijdens deze opleidingen kwam ik erachter dat lichamelijke klachten vaak verder gaan dan het bewegingsapparaat. Geestelijk doet het ook veel met je. En zo is de combinatie massage, therapie en beweging ontstaan. Zodra je geestelijk sterk bent, kan je lichamelijk meer aan en als je lichamelijke klachten hebt werkt dit uiteindelijk geestelijk door.

Ervaring met voeding

Tijdens het werk op de sportschool kreeg ik veel vragen voeding van de klanten. Dit is namelijk onmisbaar naast een goede training. Dit heeft er toe geleid dat ik diverse opleidingen heb gedaan op het gebied van voeding. Ook hierbij raak ik gestimuleerd om mensen te laten inzien wat het belang van goede voeding is. De resultaten na een harde en zware weg behalen zijn voor zowel mij als de cliënt onbetaalbaar mooie momenten. Dit maakt mijn werk het mooiste beroep wat er is!

Praktijk Total Harmony

06 25 00 27 33
info@total-harmony.nl
Weidestraat 29 / 2861 TL Bergambacht

Openingstijden

Maandag 08:00 - 22:00
Dinsdag 08:00 - 22:00
Woensdag 08:00 - 22:00
Donderdag 12:30 - 22:00
Vrijdag 08:00 - 22:00
Zaterdag 13:00 - 17:00

Total Harmony is aangesloten bij de beroepsverenigingen:

Beroepsvereniging gewichtsconsulenten Nederland

Volg ons op social media!

Back to Top