Over ons

Even voorstellen

Nils

Nils Heijkoop. Ik ben in 2010 afgestudeerd als massage/sporttherapeut. Daarnaast heb ik opleidingen gevolgd op het gebied van fitness, personal training, voeding, massage en counseling. In de loop der jaren zijn daar al meerdere diploma’s en specialisaties bij gekomen. Waaronder als laatste technieken vanuit de osteopathie die perfect passen in de holistische visie en totale kijk op de mens. Ik leer zo nog meer verbindingen te zien in het lichaam, daardoor worden de behandelingen elke dag weer wat effectiever, aangezien de kennis blijft groeien. Want hoe meer je leert, hoe meer je wil weten over het menselijk lichaam. Ik ga uit van het totaalplaatje en wil mensen echt helpen vanuit deze visie. En dan kom je uit op een totale behandeling waarin jij als mens centraal staat.

Met deze visie ben ik mijn eigen therapie methode gaan ontwikkelen: Total Therapy reset methode. Deze methode omvat alles wat ik de afgelopen 17 jaar heb geleerd en brengt alle kennis bij elkaar. Meer over deze methode kan je vinden op de pagina Total Therapy. Bij mij kan je, indien je een aanvullende verzekering hebt, in aanmerking komen voor vergoedingen via CAT-vergoedbaar of het BATC.

Nils Heijkoop - Total Harmony

Stas

Hallo allemaal,

Mijn naam is Stas Boulytchev. Ik ben 21 jaren jong. In het dagelijks leven ben ik persoonlijk begeleider in de gehandicaptenzorg, tegenwoordig ben ik daarnaast ook actief als sportmasseur. Wellicht heb je me in de sportschool ook al wel eens voorbij zien komen, hier ben ik namelijk met regelmaat te vinden. Door mijn passie voor sporten, anatomie en beweging ben ik begonnen met de studie sportmasseur aan het MYOS. Heb je last van diverse spierklachten, of wil je gewoon een keer goed los gemasseerd worden? Aarzel dan niet en neem contact met mij op voor een afspraak. Hopelijk tot snel!

Mobiel: 06-36120295

Dylan

Binnenkort komt hier alles wat je mag weten over Dylan!

Nathasja

Mijn naam is Nathasja de Winter, Ik ben Allround gediplomeerd Schoonheidsspecialiste sinds 2009, Regressiecoach sinds 2015 met daarnaast verschillende trainingen en specialisaties. Ik bied persoonlijke aandacht, waarbij elke behandeling aangepast wordt op de behoefte van het lichaam. Met veel enthousiasme kom ik Nils ondersteunen en ga ik aan de slag als Massage therapeut, Allround schoonheidsspecialiste en Regressiecoach.

Over de jaren heb ik veel ervaring opgedaan en kom ik nu bij Total Harmony, Nils versterken. Door onze Ervaringen, krachten en kwaliteiten te bundelen kunnen wij nu nog beter ondersteuning bieden om zo weer meer in harmonie met u lichaam te komen en te ervaren hoe belangrijk adem, aanraking, verzorging en voeding voor het lichaam nu eigenlijk zijn.

Ik geloof dat de huid en het lichaam een spiegel zijn van je diepere zelf en juist nu in deze tijd is het heel belangrijk om lichaam en geest gezond te houden.

*Binnen de praktijk kan je bij mij terecht voor:

  • Massages: Ontspanning, (Sport)Bindweefsel, Hotstone, Gelaats-Shihatsu, Kruidenstempel.
  • Gezichtsbehandelingen, specialisatie Acné, pigment en ouderehuid.
  • Body De-Armouring
  • Ademwerk en Adem-massage
  • Harsen van gezicht en lichaam
  • Regressie therapie

Visie Total Harmony

Zoals ik al eerder noemde, geloof ik in een gezonde, bewuste levenswijze en levensstijl. Dit is ook dé reden dat ik Total Harmony gestart ben.

Zodra lichaam en geest in balans zijn, zit je goed in je vel. Massage, therapie, beweging, voeding en bewustwording van je lichaam kunnen ervoor zorgen dit te herstellen zodra je uit balans bent.

Logo Total Harmony

Ervaringen Nils

Sportieve ervaringen

Van jongs af aan is actief sporten en bezig zijn voor mij van groot belang. Op mijn 17e (2004) ben ik met een bijbaan begonnen als sportinstructeur in een sportschool. Hier gaf ik persoonlijke begeleiding en groepslessen. Door de jaren heen heb ik op diverse sportscholen (Eelco de Boer, My Healthclub, Olympia, Fitform) groepslessen gegeven en ook diverse uren mensen begeleid. Van september 2008 t/m september 2013 heb ik een aantal uren les en begeleiding gegeven bij Kees Bakker fysiofitness te Bergambacht. Hierbij ben ik ook geregeld mensen tegengekomen die met klachten komen waarmee ik dan preventief aan de slag ga. In 2013 is daar een eigen bootcamp concept voor in de plaats gekomen, aangezien ik meer naar buiten wilde gaan. Wat mij vooral erg aantrekt, is het contact met mensen en wat je er allemaal mee kan bereiken. Je ziet mensen positief veranderen en aantoonbaar resultaat behalen. De blije gezichten en ontlading die je bij mensen ziet wanneer zij na hard werken het beoogde resultaat behalen is voor mij onbetaalbaar mooi.

Ervaring met therapie en training

Het menselijk lichaam is fascinerend en daardoor ben ik mij er nog meer in gaan verdiepen. Dit bracht mij bij de opleiding sportmassage en daarna de opleiding massagetherapie. Tijdens deze opleidingen kwam ik erachter dat lichamelijke klachten vaak verder gaan dan het bewegingsapparaat. Geestelijk doet het ook veel met je. En zo is de combinatie massage, therapie en beweging ontstaan. Zodra je geestelijk sterk bent, kan je lichamelijk meer aan en als je lichamelijke klachten hebt, werkt dit uiteindelijk geestelijk door.

Juni 2023 heb ik mijn eigen therapie methode gelanceerd om alle kennis samen te brengen: Total Therapy reset methode.

Ervaring met voeding

Tijdens het werk op de sportschool kreeg ik veel vragen over voeding van de klanten. Dit is namelijk onmisbaar naast een goede training. Dit heeft er toe geleid dat ik diverse opleidingen heb gedaan op het gebied van voeding. Ook hierbij raak ik gestimuleerd om mensen te laten inzien wat het belang van goede voeding is. De resultaten na een harde en zware weg behalen zijn voor zowel mij als de cliënt onbetaalbaar mooie momenten. Dit maakt mijn werk het mooiste beroep wat er is!

WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright © Total Harmony