Lifestyle

lifestyle

Lifestyle

Wil je bewuster bezig gaan met je lifestyle, maar wil je daar professionele hulp bij? Of wil je graag een stok achter de deur? Total Harmony biedt verschillende mogelijkheden om lekker gezond bezig te gaan! Of het nu je voedingspatroon aanpassen is, of onder begeleiding sporten, bij Total Harmony gaan we ervoor zorgen dat jij lekker fit wordt.

Total Functional (sportschool)

Met Total Functional kan je sinds 2016 functioneel trainen bij de praktijk van Total Harmony. Zowel binnen in onze functionele sportschool als buiten voor de echte bikkels. Zelfstandig trainen wanneer het jouw uitkomt, onder persoonlijke begeleiding of zelfs met een kleine groep? Bij Total Functional is het allemaal mogelijk.

Voedingsadvies

Voeding is de basis van een gezond, evenwichtig en sterk lichaam. Door middel van het juiste voedingspatroon zal je beter op gewicht blijven en een betere gezondheid behouden. Wil je afvallen zonder Jojo-effect, van je lichamelijke klachten af of gewoon tips voor een beter voedingsschema? Dan kunnen wij je daarbij helpen!

Total Bootcamp

Op zoek naar een uitdagende sport, in de buitenlucht en onder begeleiding? Total Bootcamp geeft pittige, uitdagende groepslessen in Schoonhoven, Bergambacht, Polsbroek, Lopik en Krimpen aan de Lek. En dat tot 4 keer in de week! Een proefles heb je al voor €5,-. Wil je meer weten of direct aan de slag?

Personal training

Met personal training krijg je zoveel meer dan alleen een goede work-out. Bij je thuis, op locatie (binnen of buiten) of op een sportschool kun je met de personal trainer aan de slag. Total Harmony gaat je helpen met het behalen van jouw doelen!
WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright © Total Harmony