Stresscounselling

Praktijk Total Harmony Bergambacht - Stresscouncelling

Wat is stresscounselling?

Counselling is een laagdrempelige vorm van psychologische hulpverlening die voornamelijk wordt toegepast bij mensen met een gezonde emotionele basis die tijdelijk door de bomen het bos niet meer zien. Het doel is om onder andere mensen te helpen bij het oplossen van problemen en het vinden van antwoorden op vragen. Zit je in een probleemsituatie waar je alleen niet uit komt dan kunnen wij je daarin bijstaan en adviseren. Het doel van counseling is uiteindelijk om samen met u uw probleemoplossend vermogen te vergroten, zodat je weer zelfstandig verder kunt.

Wanneer kan je langskomen voor een stresscounselling?

Verschillende situaties lenen zich voor counselling. Te denken valt aan onder andere:
• Burn-out
• Stress
• Relatieproblemen
• Beroeps- en schoolkeuzes
• Depressie
• Eetproblematiek

Hoe werkt het?

Counselling vindt plaats door middel van gesprekstherapie. Door gestructureerde en effectieve gesprekken vind je samen met de counsellor een uitweg. Ook kan een counselling consult gecombineerd worden met een vorm van ontspanningsmassage. Op deze manier kom je totaal tot rust en is het vaak nog gemakkelijker om alles los te laten en problemen uit te spreken.

Er zal worden gestart met een intakegesprek. Aan de hand van dit gesprek wordt er gekeken of je op de juiste plek bent en hoe lang de therapie zal duren.

Stresscounselling

Meer weten of een afspraak plannen?

Neem contact met ons op!

WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright © Total Harmony