Huidverbetering en gezichtsbehandeling

Samen sterk voor huidverbetering.

“De huid is het grootste orgaan van het lichaam. Het is daarom belangrijk dat deze goed verzorgd en behandeld wordt. Elke huid is uniek en iedereen kampt weer met een ander probleem. Als huidspecialiste ga ik daar graag mee aan de slag.”

Nathasja gaat voor een persoonlijke aanpak. Zij neemt de tijd voor een uitgebreide intake om de juiste behandeling samen te stellen gevolgd door een goed advies. Dit om zo de beste aanpak en/of producten te kiezen. “Ik haal graag het maximale uit iedere huid. Welke problemen iemand ook heeft, door middel van de goede behandeling en verzorging, kan elke huid weer stralen. Ik zorg er met plezier voor dat mijn klanten weer letterlijk goed in hun vel zitten!”

Goed vanbinnen, is stralend van buiten.

Naast huidverbetering richt Nathasja zich ook op de ontspanning. Stress, nervositeit, spanning en angst kunnen zich uiten aan het huidoppervlak en in de spieren. Door middel van bijvoorbeeld intensieve hoofd-, nek- en lichaamsmassages of Ademwerk zorgen we bij Total Harmony voor volledige ontspanning. “En dat is te zien, want wie zich goed voelt vanbinnen, straalt naar buiten!”

Voor de totale verzorging van gezicht, lichaam en geest.

Nathasja helpt jou bij specifieke problemen zoals acne, een vermoeide of onzuivere huid, maar wij zijn er ook voor jouw ontspanning. Wij bij Total Harmony bieden een ruime keuze aan gezichts- en lichaamsbehandelingen waarbij een persoonlijke aanpak altijd de boventoon voert!

Oók voor mannen!

Dat huidverbetering en gezichtsbehandelingen alleen weggelegd zijn voor vrouwen, is allang verleden tijd. Ook mannen hebben tegenwoordig de wens voor een goed verzorgde en gezond uitziende huid! Nathasja is gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen voor de man. Middels een op jouw huid afgestemde behandeling behalen we verschillende doelen. Zo reinigen we de huid intensief, verwijderen we eventuele overtollige overbeharing, bekijken we wat jouw huid nodig heeft. Ook verteld zij hoe jij deze het beste je huid kan verzorgen én bezorgen we je even een heerlijk relaxmomentje.

Jeugd.

Tijdens de pubertijd zorgen schommelingen in de hormoonhuishouding voor huidveranderingen. Vaak gaat dit gepaard met vervelende bijkomstigheden zoals onzuiverheden en acne. Vervelend, maar er is wat aan te doen!

Nathasja heeft veel ervaring in de behandeling voor de jeugdige huid. Door een goede aanpak en de juiste verzorging kan je namelijk voorkomen dat de acne resulteert in een beschadigde huid met blijvende littekens. Het resultaat is dus niet alleen direct te zien, maar richt zich voornamelijk op het uiteindelijke herstel; het langetermijneffect.

Huidanalyse

Heb je behoefte aan een huidanalyse? Hiervoor betaal je slects €5,-. Plan direct een afspraak in! Bij Total Harmony staan we je graag te woord en beantwoordt deskundig al jouw vragen. Geheel vrijblijvend!

Wat kan jij zelf doen?

Tijdens de jeugdbehandeling pakken we de problemen grondig aan. Daarnaast leggen wij stap voor stap uit, hoe je zelf het beste jouw huid kan verzorgen. Wat gebeurt er eigenlijk precies met de huid en wat voor huidtype heb jij? Kan je ook door middel van voeding de huid verbeteren? “Jazeker” Allemaal vragen waar wij tijdens de behandeling graag antwoord op geven.

Kom eens langs voor een huidanalyse!

Tarieven:

 

Gezichtsbehandelingen
60 Min. €65,00
90 Min. €85,00
 
30 Min. €29,50. (jeugd)
45 Min. €44,50. (jeugd)
 
 
 
Aanvullende behandelingen
Ook los te boeken
Epileren of harsen €10,00
Verven wimpers of wenkbrauwen €8,50
Harsen bovenlip en kin €12,00
Harsen bovenlip €7,00
Ampullen Crash €20,00
Specific Mask €18,00
Collageen Mask €20,00
Firming Algen peeloff mask €15,00
Harsen
Bovenlip en kin €12,00
Bovenlip €7,00
Onderbenen of armen €20,00
Bovenbenen €20,00
Gehele benen €20,00
Bikinilijn of oksels v.a. €20,00
Rug, borst of buik v.a. €20,00
Navel streepje €8,00

Total Harmony

Jouw praktijk voor natuurgeneeskundige therapie, voedingsadvies, massage en healthcoaching.

WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright © Total Harmony