Boost de vitaliteit van jouw bedrijf met Total Harmony

Ben je op zoek naar een manier om de productiviteit en het welzijn van je medewerkers te verbeteren? Ontdek Total Harmony, jouw lokale partner in bedrijfsvitaliteit in de Krimpenerwaard en omgeving Lopik.

Wie staat er voor je klaar?

Sinds 2010 zijn wij dé specialist in therapie, wellness en lifestyle, gevestigd in het hart van Bergambacht. Onder leiding van mijzelf, Nils Heijkoop, bieden we innovatieve oplossingen die perfect aansluiten bij de behoeften van jouw bedrijf.

Met meer dan 14 jaar ervaring als therapeut, trainer en vitaliteitsspecialist, breng ik een schat aan kennis naar jouw bedrijf. Samen met mijn Total Therapy resetmethode en Total Vitality gaan we voor effectieve resultaten die jouw medewerkers in de organisatie écht verder helpen.

Lokale expertise

We kennen de Krimpenerwaard en omgeving Lopik als onze broekzak. Jouw bedrijf profiteert dan ook van ons lokale aanbod.

Bewezen methode

Onze unieke Total Therapy resetmethode en Total Vitality aanpak zorgen voor snelle en blijvende resultaten.

Holistische benadering

Door het combineren van verschillende inzichten bieden we een complete oplossing voor lichaam én mentale gezondheid.

Resultaatgericht

Je ziet merkbare verbetering binnen 3 tot 6 sessies. Geen langdurige trajecten, maar efficiënte en effectieve interventies.

Vitaliteit van jouw bedrijf regio lopik krimpenerwaard - Total Harmony - lezingen en meer over fit en gezondheid - Nils

Wat kunnen wij voor jouw organisatie betekenen?

1. Inspirerende lezingen over vitaliteit

Geef je medewerkers de mogelijkheid om hun eigen gezondheid en prestaties te verbeteren. Onze lezingen over ademhalingstechnieken, stress- en burn-outpreventie, vitaliteit en mindset-training zijn niet alleen informatief, maar ook interactief en direct toepasbaar. Het resultaat? Medewerkers die energieker, veerkrachtiger en productiever zijn.

Voordelen voor jouw bedrijf:

  • Verhoogde werknemerstevredenheid
  • Verbeterde focus en productiviteit
  • Minder ziekteverzuim door stress-gerelateerde klachten

Interesse in een lezing voor de medewerkers van jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op!

2. Ziekteverzuim preventie trajecten

Voorkom uitval en stimuleer een gezonde werkcultuur met onze op maat gemaakte preventietrajecten. We gebruiken de nieuwste wetenschappelijke inzichten om een programma te ontwikkelen dat perfect aansluit bij jouw organisatie.

Voordelen voor jouw bedrijf:

  • Vermindering van ziekteverzuim
  • Kostenbesparing op lange termijn
  • Een gezondere en meer gemotiveerde werksfeer

3. Bootcamplessen

Verbeter jouw medewerkers hun fitheid met onze uitdagende bootcamps. Of je nu kiest voor een sessie op locatie of door medewerkers de mogelijkheid te bieden aan te sluiten bij een van onze lessen in Schoonhoven, Bergambacht of Krimpen aan de Lek via Total Bootcamp. Wij zorgen voor een ervaring die teambuilding combineert met fysieke uitdaging.

Voordelen voor jouw bedrijf:

  • Bied medewerkers sportmogelijkheden in de buurt aan
  • Verhoogde fysieke en mentale weerbaarheid van medewerkers
  • Combineer de bootcamp met een sportschool abonnement bij Total Functional

4. Sporten bij Total Functional

Bied je medewerkers de luxe van persoonlijke training of een sportschool abonnement bij Total Functional in Bergambacht. Individueel sporten, onder begeleiding of in kleine groepen: jouw medewerkers kunnen 7 dagen per week bij ons terecht!

Voordelen voor jouw bedrijf:

  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarde
  • Verbetering van de algemene gezondheid van je werknemers
  • Verhoogde werktevredenheid en loyaliteit

⭐⭐⭐⭐⭐Zij zijn al geholpen met hun klachten

Zeurende schouderpijn opgelost

“Eind augustus ben ik bij Nils geweest voor mijn schouder. Ik liep al bij Nils voor iets anders en toen ik de pijn in mn schouder aangaf kon ik heel snel terecht. Al langere tijd een zeurende pijn waarvan ik niet wist waar het vandaan kwam. Nils heeft mij super goed geholpen en na 3 keer bij hem te zijn geweest is de pijn in mijn schouder volledig weg! Het is nu half december en ik heb geen last meer gehad van mijn schouder, helemaal top.”

Stressklachten? Nils helpt je verder

“Heb je behoefte aan een luisterend oor? Kom je bij de huisarts niet verder met je stressklachten? Heb je het gevoel dat er meer aan de hand is, waar je net niet de vinger op kan leggen? Nils, van Total Harmony, heeft dat luisterend oor! Hij kijkt samen met je naar het hele plaatje. Hij blijft doorvragen en heeft een groot analytisch vermogen om dingen aan elkaar te koppelen waar je zelf niet aan gedacht zou hebben. Ook zijn oplossingen zijn goed doordacht en helpen je om het leven beter aan te kunnen. In lichamelijk- en geestelijke zin. Als ik mensen om mij heen met klachten zie, stuur ik ze met een gerust hart naar hem toe.”

Van pijn bij het lopen naar lekker in m'n vel!

“Afgelopen oktober na lang dubben contact gezocht met Nils i.v.m. een ontstoken peesplaat onder mijn voet. Al maanden had ik pijn bij het lopen. Ook werd ik regelmatig geplaagd door heftige migraine hoofdpijn. In overleg met Nils de total reset methode opgestart. Nu 2 maanden later, geen pijn meer aan mijn voet, geen migraine hoofdpijn meer en waar ik het meest trots op ben: al ruim 6 kilo afgevallen en sporten lukt weer 💪🏼”

Twaalf jaar pijn, nu pijnvrij

“Al twaalf jaar heb ik last van een spieraanhechting in mijn lies, met tot gevolg regelmatig door dat been heen te zakken door een felle stekende pijn. Ik had me er min of meer bij neergelegd er mee te moeten leren leven. Onlangs toch maar een afspraak met Nils gemaakt met de vraag of hij iets voor me kon betekenen. Al na één behandeling een ongelooflijk resultaat. Geen stekende pijn meer, alleen af en toe de aanwezigheid gevoeld. Na nog een tweede behandeling ook dat niet meer gevoeld. Had ik deze stap maar jaren eerder gezet.”

Voetklachten verholpen in 3 behandelingen

“Onlangs met voetklachten naar Nils toe gegaan. Na een goed gesprek een behandelplan gemaakt. Nu, na 3 behandeling is het resultaat voor mij prima. Hij heeft niet alleen naar de voet gekeken maar ook naar het onderbeen etc. Kortom, een tevreden vrouw die zonder pijn de sportzaal wee rij gaat.”

Nils weet wat hij doet en hoe het moet

“Total Harmony; zoals de naam al zegt, een therapeut met echt een totaal plaatje aan soorten behandeling voor het lichaam. Een therapeut die weet wat hij doet en hoe het moet. En zeer vriendelijk. Topper. Bedankt Nils”

Rugklachten verholpen door oorzaak aanpakken

‘Ik beveel iedereen die het nodig heeft aan om contact op te nemen met Total Harmony. Ikzelf ging voor mijn rugklachten. Het fijne is dat er niet alleen naar mijn rug gekeken wordt, maar ook naar mijn ademhaling, stress, houding en bewegen. Door middel van de ademhalingsoefeningen, krachtoefeningen en houdingsadviezen voel ik me een stuk beter!’

Nek- en rugklachten verholpen met houdingsadvies en massage

‘Ik had veel last van mijn nek en rug en daarvoor ben ik bij Nils terecht gekomen. Hij heeft mij in laten zien dat mijn houding helemaal verkeerd was. Hij heeft mij twee keer los gemasseerd en hij heeft meerdere oefeningen mee gegeven. Dit heeft goed geholpen. Ik heb veel minder last van m’n nek en het voelt veel losser. Het is echt een aanrader om met problemen bij Nils langs te gaan.’

Voor mij zijn de behandelingen succesvol, waardevol en uniek

‘Ik maak al langere tijd, met regelmaat, gebruik van de diensten van Total Harmony. Nils kijkt altijd verder dan alleen het behandelen van de klacht. Hij geeft tips en oefeningen waar je zelf mee aan de slag kunt. Dit maakt zijn behandelingen succesvol, waardevol en uniek. Ik kan Total Harmony van harte aanbevelen.’

Heupklachten verholpen met Total Harmony

“Na maanden met klachten te hebben gelopen van de heup en spieren rondom, toch maar een afspraak gemaakt bij Total Harmony. Een superfijne intake gehad, alles werd goed onderzocht. Oefeningen besproken om thuis mee aan de slag te gaan. Hierna heb ik nog 2 behandelingen gehad, waaronder dry needling. Dit zorgde voor een ontspanning en de pijnklachten werden gelijk minder. Ik heb heel veel baat gehad bij de behandelingen en oefeningen, waardoor ik nu pijnvrij alles weer kan doen.”

Kennis en ervaring

”Nils praat met passie over zijn werk. En deelt zijn kennis en ervaringen. Hier heb ik veel aan gehad. Daarom raad ik iedereen aan die klachten heeft om hier een afspraak te maken.”

Klaar om te investeren in de vitaliteit van jouw bedrijf?

Total Harmony is jouw lokale partner voor een vitaal bedrijf in de Krimpenerwaard, Lopik en omstreken

Ontdek hoe Total Harmony het verschil kan maken voor jouw organisatie. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en laat ons je helpen om de productiviteit en het welzijn van je medewerkers naar een hoger niveau te tillen.

WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright © Total Harmony