Vitaal in balans

Vitaal in balans: alles begint met een wens!

Elke dag gezond en vitaal aan de slag! Dat wil jij natuurlijk ook!

Vitaliteitstraject Total Harmony

Voel jij je vaak lusteloos, moe en niet fit? Heb je het gevoel veel half te doen en ben je de balans kwijt? Wil je verandering in je leven maar heb je geen idee hoe je dit gaat aanpakken en/of raak je makkelijk afgeleid van jouw doel?

Hoe zou het zijn als je energie genoeg hebt om je hobby op te pakken, lekker fit naar je werk te gaan en uit je werk te komen, weer zin hebt om iets nieuws of leuks te onder- nemen of je wilt echt meer uit je leven halen. Dan is deze individuele begeleiding voor jou ideaal!

Met een vitaliteitstraject van ‘Total Harmony en Scalaris Coaching’ kunnen we dit mogelijk maken. Door middel van persoonlijke begeleiding gaan we op zoek naar de leefstijl die bij jou past. We werken hierbij vanuit de 4 belangrijke pijlers voor vitaliteit; voeding, beweging, ontspanning en mindset. Door inzicht te krijgen in uw gedrag kunt u het tij keren.

Aanpak

Op basis van jouw hulpvraag wordt er een gedegen plan opgesteld voor 12 weken. Deze termijn is nodig om tot duurzame gedragsverandering te komen zodat je sterk, fit en blij wordt en blijft! Hiervoor spreken we wekelijks af op onze locatie voor sessies die jouw doelen ondersteunen. Daarnaast een flinke dosis inspiratie van ons om het vol te houden en je doel te bereiken. We leveren maatwerk, dus afgestemd op jou. Tijdens de sessies ga je aan de slag met wat jij nodig hebt en dat kan voeding, beweging, ontspanning en mindset zijn. Daarna ga je ermee verder om het een onderdeel te laten worden in je dagelijkse leven.

Na 12 weken ben je weer sterker, fitter en energieker!

Maak een afspraak

Wil je aan de slag met het vitaliteitstraject of meer weten? Maak een afspraak of neem contact met ons op!

 

WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright © 2020