Interactieve hypnotherapie

Nicole werkt met Interactieve Hypnotherapie, met deze methode spreekt ze de meest krachtige delen van het brein aan. Hierdoor kun je sneller verlichting van de klachten ervaren waarbij de gewenste verandering op effectieve wijze word aangeleerd. Hiermee verminderd de kans op een terugval en kun je weer zorgenloos genieten.

Wat is interactieve hypnotherapie?

Interactieve hypnotherapie is een samengestelde methode, welke gebruikt maakt van hypnotherapie, EMDR, NLP & cognitieve gedragstherapie. Deze methodiek is ontwikkeld om snel verlichting te bieden van klachten zowel mentaal als fysiek. Bijzonder aan deze vorm van therapie is dat de oorzaak geëlimineerd wordt waardoor de kans op terugval drastisch verkleind wordt. In gemiddeld 1 tot 3 sessies kom je tot de kern van het probleem waarna het volhouden van het gewenste gedrag een peulenschil is.

Hoe werkt hypnotherapie?

Er zijn verschillende vormen mogelijk in een individuele sessie of tegelijkertijd met gelijkgestemden. Dit is een gemakkelijke vorm van therapie doordat gebruik wordt gemaakt van lichaamseigen vermogen te ontspannen d.m.v. Rapid Eye Movement (REM). Tijdens een sessie wordt je in trance (REM slaap) gebracht waar je bewust contact maakt met je onderbewustzijn. Nadat de oorzaak is begrepen en geëlimineerd plaatsen we er een positief volwassen denkkader voor terug. Middels een audio file worden de nieuwe gedachtes getraind, deze dient ten minste 21 dagen beluisterd te worden.

Wanneer is Interactieve Hypnotherapie een goed idee?

Hypnotherapie werkt bijzonder doeltreffend bij klachten als Angststoornissen, Burn-out, Concentratiestoornissen of een Depressie. Maar ook bij over/ ondergewicht, eetstoornissen en Verslavingen is de methode waarmee Nicole ondersteuning biedt bijzonder doeltreffend en resultaatgericht. De behandelingsvorm en het aantal sessies is afhankelijk van waar u mee aan de slag wilt, wat het lichaam aangeeft en in welk tempo je brein/onderbewuste het integreert. Nicole stelt zich af op wat er nodig is en samen word er een persoonlijk plan gemaakt.

Snel weer lekker in je vel.

Doordat we gebruik maken van het meest krachtige deel van je brein zal je snel verlichting van de klachten ervaren waarbij de gewenste verandering op efficiënter wijze word aangeleerd. Hiermee voorkom je de kans op een terugval en kun je weer voluit genieten.

Mogelijkheden

Je kunt bij Nicole terecht voor een normale coaching, in een uur of dagdeel kijkt zij met je mee naar jouw uitdagingen en vraagstukken. Aan het einde van jullie sessie heb jij een concreet idee over de volgende stappen in jouw ontwikkeling.

Interactieve hypnotherapie
Kosten vanaf 1-1-2022
Coaching 60 min. €111,00
RTT transformatie traject 3 maanden €1111,00
Interactieve hypnotherapie
Kosten t/m 31-12-2021
Coaching 60 min. €66,00
RTT sessie €555,00
RTT foto

Total Harmony

Jouw praktijk voor natuurgeneeskundige therapie, voedingsadvies, massage en healthcoaching.

WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright © 2020